sadun, herkkuwrap Sadun herkkuWrap ohje salty

Sadun herkkuWrap

Vaahdota 3 valkuista ja lisää vaahtoon varovaisesti 3 keltuaista, 0,5 tl leivinjauhetta ja hyppysellinen suolaa. Levitä uunipellille ja esipaista 200astetta . 8-10min. jäähdytä, irrota leivinpaperista varovasti ja leikkaa pituussuunnassa kahtia. Täytä haluamallasi täytteellä, tässä versiossa tonnikalamajoneesi ja kasviksia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal / 100 g
Energia 272 kJ / 100 g
Proteiini 3,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %