kidneypapusalaatti Kidneypapusalaatti ohje salty

Kidneypapusalaatti

1/2 kerää pestyä ja revittyä salanovaa/romainea (noin 30 g )  1/2 ruukkua lehtipersiljaa (noin 5 g) 1/2 muutama lehti tuoretta minttua 1/2 paprikaa suikaloituna 1 nippusipulin varret silputtuna 2 valkosipulin kynttä silputtuna 5 kpl vihreitä oliiveja 50 g salaattijuustoa (fetaa) kuutioina 1/2 purkki kidneypapuja 1 rkl extra-neitsytoliiviöljyä 1/2 tl välimeren yrttiseosta (meira)

  1. Sekoita salaateista, lehtipersiljasta ja mintusta yrttinen salaattipeti

  2. Asettele päälle paprikasuikaleet, sipulinvarret, huuhdotyut oliivit ja kidneypavut sekä fetakuutiot.

  3. Lorauta päälle oliiviöljy ja ripottele päälle välimeren yrttejä. Sekoita hyvin ja anna tekeytyä jääkaapissa.

    Lähde www.kotikokki.net Teya 

     Korvasin alkuperäisen reseptin kiinankaakaalin ja purjon jääkapin sisällöllä. Katsotaan kuinka käy.

    Annos näytti pääruualta yhdelle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal / 100 g
Energia 529 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,6 g / 100 g
Rasva 6,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %