mantelileipä, l, , paulan, alkuperäiset, ketosämpylät
Mantelileipä l. Paulan alkuperäiset KETOSÄMPYLÄT ohje
salty
Ammilla
Mantelileipä l. Paulan alkuperäiset KETOSÄMPYLÄT
- Sekoita kuivat aineet keskenään, suolaa 0,5 -1 tl
Kiehauta vesi ja kaada se seokseen
Lisää valkuaiset ja viinietikka
Vatkaa n. puoli minuuttia, koostumuksen tulisi muistuttaa muovailuvahaa
Muotoile kosteilla käsillä pitkät tai pyöreät sämpylät
Ripottele halutessasi seesaminsiemeniä koristeeksi
Paista 175 asteessa uunin alaosassa n. 1 tunti
Ravintosisältö / 100 g
Energia
164 kcal / 100 g
Energia
681 kJ / 100 g
Proteiini
6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,8 g / 100 g
Rasva
10,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,1 g / 100 g
Suola
1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %