mantelileipä, l, , paulan, alkuperäiset, ketosämpylät Mantelileipä l. Paulan alkuperäiset KETOSÄMPYLÄT ohje salty

Mantelileipä l. Paulan alkuperäiset KETOSÄMPYLÄT

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään, suolaa 0,5  -1 tl
  2. Kiehauta vesi ja kaada se seokseen

  3. Lisää valkuaiset ja viinietikka

  4. Vatkaa n. puoli minuuttia, koostumuksen tulisi muistuttaa muovailuvahaa

  5. Muotoile kosteilla käsillä pitkät tai pyöreät sämpylät

  6. Ripottele halutessasi seesaminsiemeniä koristeeksi

  7. Paista 175 asteessa uunin alaosassa n. 1 tunti

Ravintosisältö / 100 g

Energia 164 kcal / 100 g
Energia 681 kJ / 100 g
Proteiini 6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 10,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %