sadunkarppi, kaalilaatikko SadunKarppi kaalilaatikko ohje salty

SadunKarppi kaalilaatikko

Keitä kaalia runsaassa, suolalla maustetussa vedessä n. 40min. Ruskista jauheliha, pilko sipuli ja lisää se jauhelihan joukoon paistumaan. Lisää meirami. Voitele uunivuoka ja laita siihen jauheliha ja silputtu kaali sekaisin. Sekoita 2,5 dl lihalientä ja 2,5dl kermaa keskenään ja kaada seoksen päälle. Voit halutessasi ripotella mantelijauhoa päälle muutaman voinokareen kanssa. UUNI 200c korkeassa lämpötilassa n. 15min, jotta se saa kauniin värin pintaan. Laske uunin lämpötila 160c asteeseen ja "unohda" laatikko uuniin vähintään 2h.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 553 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 10 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %