lapinukon, keitto Lapinukon keitto ohje salty

Lapinukon keitto

Ruskista aluksi poronkäristysliha pannulla ja kuullota samoin pilkottu sipuli. Lisää suola käristykseen. Kaada kattilaan ja lisää joukkoon lihaliemi ja perunat sekä kasvissuikaleet. Sulata juusto kerman kanssa ja lisää sekin kattilaan Kun perunat ja juurekset ovat kypsiä pyöräytä joukkoon ruohosipuli ja rakuuna Keiton päälle koristeeksi persiljaa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 335 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %