kirsin, jauhelihakookostomaattikastike Kirsin Jauhelihakookostomaattikastike ohje salty

Kirsin Jauhelihakookostomaattikastike

Ruskista hetki sipulia, lisää wokki ja kohta perään jauheliha. Lisää mausteet ja loppuvaiheessa valkosipuli ja kun ruskistunut, kookoskerma ja tomaattimurska. Anna muhia sen aikaa kun keität lisäkkeeksi vaikka pastaa, tai teet kesäkurpitsaspagettia. 1tl kookosöljyä 800g jauhelihaa 100g sipulia 400g Thaiwokki 3 kynttä valkosipulia 1 rkl mustapippuria 1 tl ruususuolaa 2 lihaliemikutiota 500g luomu tomaattimurska

(Laskettu tulevan 8 annosta noin 280-300g kpl)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal / 100 g
Energia 488 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 8,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %