kasvispatee Kasvispatee ohje salty

Kasvispatee

Keitä parsakaali porkkanat ja punajuuret erikseen. Itketä munakoisosuikaleet ja käytä pannulla että saavat väriä. Lado munskoisoviipaleet vuoan pohjalle.  Hienonna purjo ja kuullota pannulla. Soseuta kaikki  kasvikset erikseen. Lisää purjo ennen soseuttamista.Lisää soseisiin muna ja kaurakerma sekä mausteet. Laita vuoan pohjalle punajuurisose . Tasoita.  Sitten parsakaali sose ja viimeiseksi porkkanasose.. Laita folio vuoan päälle ja lupsennä uunissa  vesihauteessa tunti 200 astetta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 85 kcal / 100 g
Energia 352 kJ / 100 g
Proteiini 3,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 5,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %