kesäkurpitsaspagettia, ja, tonnikalakastiketta, liippo Kesäkurpitsaspagettia ja tonnikalakastiketta Liippo ohje salty

Kesäkurpitsaspagettia ja tonnikalakastiketta Liippo

  • Paista pastat pannulla voissa ja lisää hieman suolaa.

  • kaada tonnikala kattilaan ja lisää tuorejuusto sekä sriracha kastiketta joitakin tippoja sekä herbamarea tai muita mausteita oman maun mukaan, kiehauta.

  • kippaa kesäkurpitsapasta lautaselle ja päälle tonnikalakastike.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 158 kcal / 100 g
Energia 659 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 13,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %