porkkana, lohipihvit, n, n Porkkana-Lohipihvit N&N ohje salty

Porkkana-Lohipihvit N&N

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

  2. Leikkaa kirjolohifilee pieniksi kuutioiksi.

  3. Huuhtele porkkana ja kuori se kuorimaveitsellä. Raasta porkkana raastimen isolla terällä.

  4. Leikkaa tilli veitsellä pieneksi silpuksi.

  5. Laita lohi, porkkanaraaste ja tilli kulhoon. Lisää suola. Riko kananmuna juomalasiin ja kaada se lohiseokseen. Purista sitruunasta 1 rkl mehua lohiseokseen. Sekoita hyvin. (Kuva

  6. Laita leivinpaperi uunipellille. Tee lohiseoksesta 8 samankokoista kasaa leivinpaperille. Muotoile kasat noin 2 cm:n paksuisiksi pihveiksi. (Kuva

  7. Laita pelti uunin keskitasolle ja kypsennä pihvejä 15 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 164 kcal / 100 g
Energia 684 kJ / 100 g
Proteiini 14,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 10,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %