valkosipuli, kerma, , perunat, , , kyssäkaalista Valkosipuli-kerma "perunat"- kyssäkaalista ohje salty

Valkosipuli-kerma "perunat"- kyssäkaalista

Ainekset 4 annosta

Kuori kyssäkaalit ja viipaloi ne. Kuori valkosipulin kynnet ja pilko pieneksi Laita uunivuokaan kerros kyssäkaalia, päälle suolaa ja valkosipulisilppua. Jatka kerroksia niin kauan kun kyssäkaalia riittää- kaada päälle kerma Paista 200 asteessa noin tunti

Ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal / 100 g
Energia 491 kJ / 100 g
Proteiini 1,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 10,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %