aprikoosijuustokakku Aprikoosijuustokakku ohje sweet

Aprikoosijuustokakku

Murskaa keksit ja sulata voi - sekoita. Painele seos leivinpaperin päälle irtopohjavuokaan. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon sokeri, tuorejuusto ja maitorahka. Liota 5 kpl liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 min ajan. Lämmitä sitruunamehu ja sulata liivatelehdet siihen. Kaada sulatetut liivatteet ohuena norona muuhun täytteeseen. Levitä täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Laita 3 kpl liivatelehtiä likoamaan kylmään veteen 10 min ajaksi. Lämmitä kaksi ruokalusikallista vettä ja sulata liivatelehdet siihen. Lisää sulaneet liivatelehdet aprikoosisoseen joukkoon. Kaada aprikoosikiille täytteen päälle ja anna kakun hyytyä jääkaapissa vielä kolmisen tuntia. 

Koristele kakku halutessasi vaikka ananaskirsikoilla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal / 100 g
Energia 1023 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,8 g / 100 g
Rasva 16,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 10,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %