marin, kukkakaali, juustokeitto Marin Kukkakaali-juustokeitto ohje salty

Marin Kukkakaali-juustokeitto

Pilko sipuli ja kukkakaali, kuullota molemmat voissa. Lisää vesi ja liemikuutio sekä maun mukaan muita mausteita ( valkosupulia, paprikaa, chiliä, yrttejä, pippureita). Keitä hiljalleen kansi päällä kunnes kasvikset on pehmeitä. Soseuta, lisää smetana ja juustoraaste ja sekoita liedellä kunnes juusto on sulanut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 390 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %