kesäkurpitsaspagettia, ja, tonnikalakastiketta Kesäkurpitsaspagettia ja tonnikalakastiketta ohje salty

Kesäkurpitsaspagettia ja tonnikalakastiketta

Ainekset 1 annosta

  • Paista pastat pannulla voissa ja lisää hieman suolaa.

  • kaada tonnikala kattilaan ja lisää tuorejuusto sekä sriracha kastiketta joitakin tippoja sekä herbamarea tai muita mausteita oman maun mukaan, kiehauta.

  • kippaa kesäkurpitsapasta lautaselle ja päälle tonnikalakastike.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 277 kcal / 100 g
Energia 1152 kJ / 100 g
Proteiini 12,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 24,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %