vegaaninen, makaronilaatikko Vegaaninen makaronilaatikko ohje salty

Vegaaninen makaronilaatikko

Laita uuni kuumenemaan 200°c.  Keitä makaronit ohjeen mukaan, paista härkis.  Voitele vuoka vegaanisella rasvalla (sininen keiju), ja laita pohjalle kasvikset. 

Valuta valmiista makaroneista vesi, ja lisää makaronien seuraksi kattilaan härkis, kaurakerma, ja puolet pizzamurupussista. Mausta oman maun mukaan (suola, sitruunapippuri esim.) ja sekoita.  Kaada vuokaan, ja ripottele päälle loput pizzamuruista.  Kypsytä uunissa 45 minuuttia - 1h. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal / 100 g
Energia 852 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 21,9 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %