kurppaherkku, ketolasagne Kurppaherkku ketolasagne ohje salty

Kurppaherkku ketolasagne

Paista jauheliha  5g voita ja mausta se suolalla ja pippurilla ja tinjamilla. Lisää sekaan tomaatti, kerma, sulatejuusto ja vesi.  Lado kesäkurpitsaa ja kastiketta kerroksittain 5g voilla voideltuun uunivuokaan. Päälle cheddar juustoraaste. Uunissa 200 C kunnes kypsää.  Nauti!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal / 100 g
Energia 632 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 12,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %