, , kananpojan, juhlapannu 3 Kananpojan juhlapannu ohje salty

3 Kananpojan juhlapannu

·         Laita koipipalat kulhoon. Mausta ne suolalla, pippurilla, sitruunan kuoriraasteella ja hunajalla. Pyörittele paloja, jotta mausteet levittyvät niihin tasaisesti. Jätä maustumaan tunniksi huoneenlämpöön.

·         Kuumenna reilu puolet voista isossa paistokasarissa, padassa tai wokissa. Lisää ja ruskista koipipalat kahdessa erässä. Siirrä kulhoon.

·         Lisää kasariin loppu voi, sahrami ( 5g) ja sipuli. Kuullota.

·         Nosta koipipalat joukkoon. Lisää kermainen kookos, kerma ja murennettu liemikuutio.

·         Anna hautua hiljaa kiehuen kannen alla ½ h. Viipaloi sillä aikaa halkaistu ja pesty purjo. Lisää joukkoon ja hauduta pari min. Viimeistele persiljalla.

·         Tarjoa kananpojanpannun kanssa tuoretta leipää tai patonkia. Kasta leipä liemeen ja tarjoa lisäksi halutessasi salaattia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 641 kJ / 100 g
Proteiini 11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 10,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %