· Laita koipipalat kulhoon. Mausta ne suolalla, pippurilla, sitruunan kuoriraasteella ja hunajalla. Pyörittele paloja, jotta mausteet levittyvät niihin tasaisesti. Jätä maustumaan tunniksi huoneenlämpöön.
· Kuumenna reilu puolet voista isossa paistokasarissa, padassa tai wokissa. Lisää ja ruskista koipipalat kahdessa erässä. Siirrä kulhoon.
· Lisää kasariin loppu voi, sahrami ( 5g) ja sipuli. Kuullota.
· Nosta koipipalat joukkoon. Lisää kermainen kookos, kerma ja murennettu liemikuutio.
· Anna hautua hiljaa kiehuen kannen alla ½ h. Viipaloi sillä aikaa halkaistu ja pesty purjo. Lisää joukkoon ja hauduta pari min. Viimeistele persiljalla.
· Tarjoa kananpojanpannun kanssa tuoretta leipää tai patonkia. Kasta leipä liemeen ja tarjoa lisäksi halutessasi salaattia.