kesäkurpitsajauhelihavuoka Kesäkurpitsajauhelihavuoka ohje salty

Kesäkurpitsajauhelihavuoka

Silppua sipuli ja valkosipuli, kuullota ja lisää jauheliha ruskistumaan. Lisää tomaattimurska sekä loraus kermaa sekä sulatejuusto. Sekoita ja anna hautua jonkin aikaa. Pilko kesäkurpitsat tikuiksi (0,5 cm). Sekoita kesäkurpitsatikut ja jauhelihakastike ja kaada uunivuokaan.  Paista 175 asteisessa uunissa n. 45 min, lisää sen jälkeen juustoraaste päälle ja paista vielä 10-15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 73 kcal / 100 g
Energia 305 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %