jauhelihakeitto Jauhelihakeitto ohje salty

Jauhelihakeitto

  1. Paloittele porkkanat, silppua sipuli ja suikaloi kaali. Kuullota sipulia ja kaalia kuivalla (ei öljyä/voita) pannulla hetken aikaa.

  2. Laita kattilaan  vettä, lihaliemikuutiot ja mustapippurit. Lisää kaali, sipuli ja porkkana joukkoon.

  3. Paista jauheliha ja mausta se makusi mukaan.  Lisää jauheliha kattilaan.

  4. Valuta pannulle loput vedestä, jossa olet paistanut jauhelihan,  ja kaada kattilaan. Näin saadaan kaikki maut mukaan.

  5. Anna hautua miedolla lämmöllä 1-1,5 tuntia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 30 kcal / 100 g
Energia 126 kJ / 100 g
Proteiini 3,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 1,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %