sadun, puolukkajäädyke SADUN Puolukkajäädyke ohje sweet

SADUN Puolukkajäädyke

Survo tai soseuta kohmeiset puolukat ja sekoita joukkoon jugurtti. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa munat ja karppisokeri toisessa kulhossa. Kääntele vaahdot puolukkaseokseen ja kaada seos 1 1/2L vuokaan tai pienempiin 1dl annosvuokiin. Peitä vuoka foliolla ja jäähdytä min. 1h. Mielellään yönyli. Ota n. 20min. ennen tarjoulua esille.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 146 kcal / 100 g
Energia 610 kJ / 100 g
Proteiini 3,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 13 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %