, , kermainen, kanakastike 5 Kermainen kanakastike ohje salty

5 Kermainen kanakastike

  1. Pilko sipuli ja kuullota se oliiviöljyssä.

  2. Lisää pannulle kanat ja paista kypsiksi.

  3. Lisää joukkoon kerma ja jätä poreilemaan rauhallisesti. Tässä vaiheessa on hyvin aikaa laittaa riisi tulemaan ja pilkkoa muita aineksia.

  4. Lisää kastikkeeseen murennettu kanaliemikuutio. Suurusta kastike.

  5. Pilko joukkoon paprika. Lisää kastikkeeseen myös pilkotut ananakset ja niiden mehu. Mausta ripauksella valkopippuria ja anna kastikkeen hautua.

  6. Lisää lopuksi joukkoon feta. Tarjoile riisin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 484 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %