, , italialainen, lihamureke 2 Italialainen lihamureke ohje salty

2 Italialainen lihamureke

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne pannulla kypsiksi. Anna jäähtyä.

  2. Murusta leipä palat kulhoon ja lisää tomaattimurska ja -pyre. Hienonna salvian ja basilikan lehdet. Lisää yrtit ja mausteet tomaattimurskan ja leivän joukkoon. Sekoita myös sipulit ja jauheliha mukaan.

  3. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla. Muotoile vuokaan massasta tiivis pötkylä. Paista 30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal / 100 g
Energia 577 kJ / 100 g
Proteiini 13,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,1 g / 100 g
Rasva 7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %