ag, pinaatti, tortelliinikeitto AG Pinaatti-tortelliinikeitto ohje salty

AG Pinaatti-tortelliinikeitto

  1. Kuori ja pilko porkkana pieniksi kuutioiksi. Hienonna 2 sellerinvartta ja sipuli.
  2. Kuullota näitä ja paahdettua sipulia öljyssä kattilassa 5 min. Lisää vesi ja liemikuutiot kattilaan, kuumenna kiehuvaksi. Anna sopan hautua 10 min.
  3. Lisää pasta ja pinaatti. Keitä 5 min. Lisää persilja ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Höystä lopuksi raastetulla parmesaanilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 453 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,2 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %