, , siskonmakkarapasta 8 Siskonmakkarapasta ohje salty

8 Siskonmakkarapasta

Täytä pastakattila vedellä ja kun vesi kiehuu, lisää suolaa ja laita pasta kiehumaan. Tee sillä aikaa kastike.

Kuullota sipuli, valkosipuli, selleri ja porkkana oliiviöljyssä laakeassa pannussa. Lisää pannulle säilötty tomaatti ja kun kastike kiehuu, mausta se suolalla, mustapippurilla, chilillä (jätä chili pois jos et tykkää), silputulla persiljalla ja timjamilla.

Lorauta oliiviöljyä toiseenkin pannuun ja purista siihen siskonmakkaroista suupalan kokoisia palleroita ruskistumaan. Lisää sitten makkarat kastikkeeseen.

Lisää kastikkeeseen pari lusikallista pastan keitinvettä, jos kastike tuntuu paksuuntuvan liikaa.

Kun pasta on sopivan kypsää, kaada se lävikköön ja siitä kastikkeen joukkoon ja sekoita kunnolla.

Tarjoa parmesaaniraasteen kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal / 100 g
Energia 428 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 8,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %