porkkanakakku, , glut, , munaton, Porkkanakakku (Glut, munaton) ohje sweet

Porkkanakakku (Glut, munaton)

Sulata Flora, sekoita joukkoon vesi ja yogurtti. Sekoita kuivat ainekset keskenään  (riisijauho 1 dl ja glut. jauhoseos 3 dl + psyllium, sokeri ja leivinjauhe) ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi porkkanaraaste. Vatkaa taikina kuohkeaksi ja levitä uunipellille. Paista 200 astetta noin 45 min. Kuorrute: Sekoita Tuorejuusto ja tomusokeri. Levitä jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele koristeeksi mantelilastut. Reseptistä saa myös maidottoman, kun korvaa tuorejuuston Oatlyn PåMackan tuorejuustolla ja Oatly fraiche-"kermaviilillä".

Ravintosisältö / 100 g

Energia 258 kcal / 100 g
Energia 1086 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 39 g / 100 g
Rasva 9,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 28,9 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %