ag, kinkkurisotto, sienillä AG Kinkkurisotto sienillä ohje salty

AG Kinkkurisotto sienillä

  1. Kuumenna padassa öljy ja lisää hienonnettu sipuli, sienikuutiot ja kuutioitu kinkku, ja paista kunnes sipuli on läpikuultavaa, älä ruskista.
  2. Lisää riisi ja sekoita kunnes se on läpikuultavaa.
  3. Lisää tomaattimurska ja kuuma vesi, johon on luotettu liemikuutiot.
  4. Lisää mausteeksi 2 laakerinlehteä, 2 tl timjamia ja 0,5 desiä kuivattua persiljaa (tai ennen tarjoilua 1 dl tuoretta silputtua persiljaa).
  5. Sekoita ja anna kiehua kypsäksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 376 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,4 g / 100 g
Rasva 2,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %