ag, kinkkurisotto, sienillä
AG Kinkkurisotto sienillä ohje
salty
helena45
AG Kinkkurisotto sienillä
- Kuumenna padassa öljy ja lisää hienonnettu sipuli, sienikuutiot ja kuutioitu kinkku, ja paista kunnes sipuli on läpikuultavaa, älä ruskista.
- Lisää riisi ja sekoita kunnes se on läpikuultavaa.
- Lisää tomaattimurska ja kuuma vesi, johon on luotettu liemikuutiot.
- Lisää mausteeksi 2 laakerinlehteä, 2 tl timjamia ja 0,5 desiä kuivattua persiljaa (tai ennen tarjoilua 1 dl tuoretta silputtua persiljaa).
- Sekoita ja anna kiehua kypsäksi.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
91 kcal / 100 g
Energia
376 kJ / 100 g
Proteiini
5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti
10,4 g / 100 g
Rasva
2,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,7 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %