kukkakaalikeitto, , , , , , , , , , , hyvää, Kukkakaalikeitto 23.2.2018 Hyvää! ohje salty

Kukkakaalikeitto 23.2.2018 Hyvää!

Keitä kukkis kypsäksi vähässä vedessä liemikuution kanssa. Ota keitinvesi talteen, soseuta kukkis, lisää voi, juusto ja mausteet, soseuta lisää niin, että seos on samettista. Lisää suolaa ja mausteita maun mukaan (pippuriseos, valkosipulirouhe). Kuumenna kiehuvaksi.  Annoksen päälle halutessasi pekonimurua tms.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal / 100 g
Energia 587 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 12,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %