, , sinappinen, kanapata 3 Sinappinen kanapata ohje salty

3 Sinappinen kanapata

  1.     Paloittele kana isohkoiksi paloiksi. 

  2.     Kuori ja hienonna valkosipuli.

  3.     Leikkaa sienet puoliksi.

  4.     Laita puolet öljystä pannulle ja paista kana. Lisää valkosipuli ja kuullota hetki. Laita pataan. 

  5.     Ruskista sienet loppuöljyssä, laita pataan. 

  6.     Lisää fondi, vesi ja kerma kattilaan. Keitä hiljalleen noin 30-40 min.

  7.     Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla. 

  8.     Suurusta vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä tai mainzennalla. 

  9.     Kääntele joukkoon hienonnettu rakuuna.

Tarjoa lisäkkeeksi uunissa paahdettuja lohkoperunoita, keitettyä riisiä tai perunalunta. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal / 100 g
Energia 530 kJ / 100 g
Proteiini 11,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,4 g / 100 g
Rasva 4,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %