kanttarellirisotto, , , , , , , , , jjl, Kanttarellirisotto 140822 (JJL) ohje salty

Kanttarellirisotto 140822 (JJL)

  1. Sulata ja kuutioi sienet. Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna vesi ja liuota siihen liemikuutio.
  2. Kuumenna rasva pannulla. Lisää hienonnetut sipulit ja sienet ja kuullota hetken. Lisää riisi ja timjami ja kääntele hetken. Lisää 2 dl lientä ja sitruuna mehu, anna kiehahtaa ja hauduta samalla sekoittaen, kunnes neste imeytyy riiseihin.
  3. Jatka valmistusta lisäämällä aina 1 dl lientä kerrallaan. Kypsennä risottoa, kunnes se on kypsää ja pehmeää, noin 20 minuuttia.
  4. Lisää pecorinoraaste risottoon aivan lopuksi ja kuumenna vielä hetken.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 94 kcal / 100 g
Energia 395 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,3 g / 100 g
Rasva 3,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %