jauheliha, kesäkurpitsapaistos Jauheliha-kesäkurpitsapaistos ohje salty

Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

800-1000 g kesäkurpitsaa Paistamiseen voita tai öljyä Täyte: Voita tai öljyä 1-2 rkl 400 g jauhelihaa 1 sipuli 2-3 valkosipulinkynttä 4-5 tomaattia 70 g tomaattisosetta Suolaa Pippuria Paprikajauhetta Basilikaa Oreganoa Pinnalle: Juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta. Lisää tomaattisose ja tomaatit.  Leikkaa kesäkurpitsa vajaan 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista ne kevyesti pannulla molemmilta puolilta.  Lado viipaleet ja täyte kerroksittain vuokaan ja ripottele oinnalle juustoraastetta.  Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasossa noin 20 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 483 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 8,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %