, , jauheliha, krepit 7 Jauheliha krepit ohje salty

7 Jauheliha krepit

Lettutaikina:

  1. Vatkaa ainekset kulhossa

  2. Anna taikinan turvota 10-15min

  3. Paista lettuja paistinpannulla. Käännä.

  4. Paistamiseen et välttämättä tarvitse rasvaa, koska se on jo lisätty taikinaan

Täyte:

  1. Paista ja mausta jauheliha makusi mukaan, savupaprika ja mustapippuri, sekä keitä riisi

  2. Lisää joukkoon hiennonnettu sipuli ja paloiteltu paprika

  3. Kun sipuli on ruskistunut lisää joukkoon koskenlaskija

  4. Kun juusto on sulanut, sekoita koko satsi riisien kanssa sekaisin

  5. Lisää tuorejuusto ja pieneksi murskattu valkosipulinkynsi

  6. Laita jääkaappiin jäähtymään hetkeksi.

Kasaaminen:

Ota lettu jollekkin tasaiselle alustalle ja laita siihen keskelle täytettä. Älä laita liikaa, sillä sitten et saa taiteltua sitä.

Taita toinen reuna täytteen päälle ja käännä sivut siihen päälle, sen jälkeen kierrät letun rullalle.

Tämän jälkeen nosta lettu uunivuokaan tai pellille ja ripottele päälle hieman juustoraastetta.

Laitat valmiit letut uuniin, 200 C, kunnes juusto on sulanut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal / 100 g
Energia 708 kJ / 100 g
Proteiini 9,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,1 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %