Lettutaikina:
Vatkaa ainekset kulhossa
Anna taikinan turvota 10-15min
Paista lettuja paistinpannulla. Käännä.
Paistamiseen et välttämättä tarvitse rasvaa, koska se on jo lisätty taikinaan
Täyte:
Paista ja mausta jauheliha makusi mukaan, savupaprika ja mustapippuri, sekä keitä riisi
Lisää joukkoon hiennonnettu sipuli ja paloiteltu paprika
Kun sipuli on ruskistunut lisää joukkoon koskenlaskija
Kun juusto on sulanut, sekoita koko satsi riisien kanssa sekaisin
Lisää tuorejuusto ja pieneksi murskattu valkosipulinkynsi
Laita jääkaappiin jäähtymään hetkeksi.
Kasaaminen:
Ota lettu jollekkin tasaiselle alustalle ja laita siihen keskelle täytettä. Älä laita liikaa, sillä sitten et saa taiteltua sitä.
Taita toinen reuna täytteen päälle ja käännä sivut siihen päälle, sen jälkeen kierrät letun rullalle.
Tämän jälkeen nosta lettu uunivuokaan tai pellille ja ripottele päälle hieman juustoraastetta.
Laitat valmiit letut uuniin, 200 C, kunnes juusto on sulanut.