Kinuskikissan ohje
100 g voita 2 dl sokeria 2 kananmunaa 3,5 dl vehnäjauhoja 1,5 tl leivinjauhetta 2,5 rkl kaakaojauhetta 1,5 dl maitoa/ kermaa 50 g tummaa suklaata
Suklaakreemi 50 g voita 100 g tomusokeria 130 g maitosuklaa 150 g tuorejuusto/ mascarpone
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet keskenään, siivilöi jauhot ja lisää maidon/ kerman kanssa vuorotellen taikinaan.
Sulata suklaa mikrossa/ vesihauteessa ja anna hetki jäähtyä. Vatkaa voi ja tomusokeri. lisää tuorejuusto ja sekoita. Kaada sula jäähtynyt suklaa nauhana kreemin sekaan samalla sekoittaen. Pursota cupcake:n päälle ja koristele, nauti.