marokkolainen, linssi, kanakeitto Marokkolainen linssi-kanakeitto ohje salty

Marokkolainen linssi-kanakeitto

Hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä kattilassa. Lisää huuhtonut linssit, kuutioitu myskikurpitsa, tomaattimurska, tomaattipyre ja harissatahna. Kuullota hetki ja lisää vesi & fondikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes myskikurpitsa on pehmeää. Soseuta ja nauti riivatun kanan ja kurpitsansiementen kera

Ravintosisältö / 100 g

Energia 57 kcal / 100 g
Energia 241 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,6 g / 100 g
Rasva 1,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %