juustoinen, tuplalohikeitto, á, la, anne Juustoinen tuplalohikeitto á la Anne ohje salty

Juustoinen tuplalohikeitto á la Anne

Kuori ja kuutioi kasvikset. Keitä 12 min yhdessä kasvisliemikuution ja mausteiden kanssa. Lisää pienitty kylmäsavulohi ja sulatejuustokuutiot. Hämmennä ja keitä keskilämmöllä kunnes juustokuutiot ovat sulaneet. Lisää lohifile, josta on nahka poistettu, melko kookkaina kuutioina. Keitä 5 min. Maista maut ja lisää halutessasi suolaa ja pippuria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 370 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %