strokanof Strokanof ohje salty

Strokanof

Ruskista pieneksi leikatut lihakuutiot pannulla voissa päältä ,sekoittele välillä. Lisää vehnäjauhot ja mausteet. Kääntele pari kertaa. Siirrä lieden kestävään pataan tai kattilaan. Kuullottele sipuli hienonnettuna, lisää vesi, anna kiehahtaa ja pistä joukkoon kattilaan. (vettä sen verran ,että lihat peittyy) Ohjeessa on noin mittoja koska en usein itse mittaa. Lisää murskattu valkosipuli. Kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä parisen tuntia maistellen kypsyyttä. Lisää lopuksi tomaattisose, kurkku ja kerma. (kurkun paloittelen pieneksi kuutioksi)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 146 kcal / 100 g
Energia 611 kJ / 100 g
Proteiini 19,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 5,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 3 %