possun, kotletti, ja, retikkanuudelit, kermakastikkeessa Possun kotletti ja retikkanuudelit kermakastikkeessa ohje salty

Possun kotletti ja retikkanuudelit kermakastikkeessa

Ainekset 2 annosta

Liota retikkanuudeleita suolavedessä noin puoli tuntia, huuhtele ja valuta. Paista kotletit molemmin puolin niin että saavat väriä, laita 175 asteiseen kunnes lihamittari näyttää 74 astetta. Keitä sillä aikaa kermaa kattilassa, lisää tuorejuusto ja sekoita että se sulaa kerman joukkoon. Laita valutetut nuudelit pannulle jossa paistoit kotletit, paista hetki ja kaada kermakastike pannulle. Sekoita, keitä hetki ja tarkista mausteet. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal / 100 g
Energia 469 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %