peksun, munakoiso Peksun munakoiso ohje salty

Peksun munakoiso

Kuutioi munakoiso. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita ja valkosipuleita öljyssä padassa. Lisää munakoisot ja ruskista kevyesti. Mausta tomaattisoseella, juustokuminalla ja pippurilla. Halkaise chili ja poista siemenet, hienonna ja lisää pataan. Kääntele seosta hetki.

Kaada joukkoon tomaatit liemineen. Riko tomaattien rakennetta hieman lastalla. Huuhdo tölkki vedellä (3,5 dl) ja lisää pataan. Huuhtele linssit kylmälllä vedellä ja lisää sekoita joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla 10-15 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Lisää lopuksi korianteri.

Tarjoa munakoiso-linssipadan kanssa keitettyä kvinoaa ja turkkilaista jogurttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal / 100 g
Energia 342 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,3 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %