porkkana, broilerimureke Porkkana-broilerimureke ohje salty

Porkkana-broilerimureke

Kuori ja raasta porkkanat raastimen hienoimmalla terällä. Yhdistä korppujauhot, kermaviili ja porkkanaraaste. Anna korppujauhojen turvota noin 10 minuuttia. Lisää korppujauhoseokseen munat ja mausteet (voit lisätä mukaan myös 1 tl kirveliä). Lisää lopuksi broilerin jauheliha ja sekoita massa tasaiseksi. Muotoile massasta mureke pitkulaiseen vuokaan kostutetuin käsin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. (Länsiväylä 4/ 2018.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal / 100 g
Energia 427 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,2 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %