ag, kaalilaatikko, ilman, lihaa AG Kaalilaatikko ilman lihaa ohje salty

AG Kaalilaatikko ilman lihaa

  1. Liota riisiä lämpimässä vedessä noin tunti.
  2. Suikaloi kaali ja pehmitä sitä isossa kattilassa voissa, lisää pienitty sipuli, mausta meiramilla, oreganolla ja suolalla.
  3. Sekoita riisi kaalin joukkoon ja kaada seos voideltuun vuokaan. (keltainen vuoka tulee täyteen)
  4. Vatkaa kananmunat maitoon ja lisää lihaliemikuutio sekä pieni loraus siirappia. Kaada vuoan päälle.
  5. Lisää pinnalle muutama voinokare ja ripottele korppujauho päälle.
  6. Uuni 200 astetta paista 45 min, sitten 150 astetta paista 60 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 73 kcal / 100 g
Energia 305 kJ / 100 g
Proteiini 2,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 9 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %