, , jauhelihakastike 5 Jauhelihakastike ohje salty

5 Jauhelihakastike

  1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

  2. Ripottele joukkoon vehnäjauho. Paista muutama minuutti.

  3. Murenna päälle liemikuutio. Lisää vesi ja pippurit. Sekoita tasaiseksi ja kiehauta.

  4. Lisää ruokakerma. Keitä 5 minuuttia. Viimeistele kastike halutessasi hienonnetulla persiljalla.

Jos haluat tarjota kastikkeen pastan kanssa, lisää joukkoon vähän tomaattimurskaa ja basilikaa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 130 kcal / 100 g
Energia 541 kJ / 100 g
Proteiini 8,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %