peruna, porkkana, jauhisvuoka Peruna-porkkana-jauhisvuoka ohje salty

Peruna-porkkana-jauhisvuoka

Ainekset 4 annosta

Paista öljyssä jauhis ja sipulisilppu. Mausta makusi mukaan. Kuori ja viipaloi potut ja porkkanat. Lado voideltuun vuokaan kerroksittain perunat, porkkanat ja jauhis, ylin kerros pottua.  Ripottele väleihin suolaa ja juustoraastetta. Kaada vuokaan kermat ja paista 200* kunnes kypsää, reilu tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 179 kcal / 100 g
Energia 749 kJ / 100 g
Proteiini 8,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 8 g / 100 g
Rasva 12,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %