kermainen, soijasuikalepasta Kermainen soijasuikalepasta ohje salty

Kermainen soijasuikalepasta

Keitä soijasuikaleet pehmeiksi runsaassa kasvisliemessä. Kun soijasuikaleet kiehuvat, sekoita kulhossa yhteen öljy, curryjauhe ja -tahna, sitruunamehu ja vesi.

Kaada suikaleet lävikköön ja painele suikaleista ylimääräinen neste pois. Yhdistä suikaleet ja marinadi.

Kuumenna paistinpannu ja lisää siihen soijasuikaleet (jätä ylimääräinen marinadi kulhoon) sekä purjo. Paista, kunnes soijasuikaleet ovat kevyesti ruskistuneet. Painele suikaleista ylimääräistä nestettä pois paistinlastalla paistamisen aikana.

Lisää pannulle kerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä vielä pari minuuttia, kunnes kastike on saostunut.

Tarjoa nauhapastan kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 296 kcal / 100 g
Energia 1235 kJ / 100 g
Proteiini 23,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,5 g / 100 g
Rasva 16,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 7,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %