raparperipiirakka Raparperipiirakka ohje sweet

Raparperipiirakka

Ainekset 20 annosta

Sekoita sokeri ja piimä ja lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää pikkuhiljaa seokseen. Kaada taikina pellille, johon on lisätty voideltu leivinpaperi. Ripottele pinnalle raparperi, kanelia ja sokeria sopivasti. Taikinasta tulee pienelle pellille noin 5cm paksuinen piirakka.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 255 kcal / 100 g
Energia 1067 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 39,1 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 23 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %