sitruuna, polentakakku Sitruuna polentakakku ohje sweet

Sitruuna polentakakku

Vatkaa muna ja voi. Sekoita kuivat aineet ja lisää vuorotellen munien kanssa muna-voi seokseen. Lisää lopuksi sitruunan raastettu kuori. Kaada pieneen voudeltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 40min. Liuota sitruunanmehuun tomusokeri kuumentamalla. Tee ohuella tikulla reikiä kakkuun ja kaada sitruunasiirappi kakun päälle. Kakusta tuli ihan liian makea, siirapin voisi hyvin jättää pois.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 447 kcal / 100 g
Energia 1870 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 36 g / 100 g
Rasva 29,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 27,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 96 %