kanakeitto, kyssäkaalilla, vhh, juusto, eri Kanakeitto kyssäkaalilla vhh juusto eri ohje salty

Kanakeitto kyssäkaalilla vhh juusto eri

Paloitellaan ainekset: Kuori ja raasta kyssäkaali keitä 10 min. Lisää siihen porkkana joka on suikaloitu tai raastettuna. Keitä ne kunnes pehmeät sitten lisää parsa- ja ruusukaali hyvin pieniksi paloiteltuna. Paprikat joukkoon ja lopuksi mausteet ja hyvin pienitty broileri. Keitetään hetki ja lopuksi lisätään tuorejuusto.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 43 kcal / 100 g
Energia 180 kJ / 100 g
Proteiini 5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 1,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %