tonnikala, aurajuusto, pannukakku Tonnikala-aurajuusto pannukakku ohje salty

Tonnikala-aurajuusto pannukakku

RIko munat kulhoon ja riko rakenne, lisää tonnikalat vähän valutettuina.

Lisää seesamin siemenet ja juustoraaste.

Kaada seos leivinpaperilla päällystetylle pellille. Murustele päälle aurajuusto.

Paista 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia, kunnes saanut kauniin värin

 

Aurajuustoa voi lisätä oman maun mukaan.

 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 207 kcal / 100 g
Energia 860 kJ / 100 g
Proteiini 18,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,5 g / 100 g
Rasva 14,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %