185 g rusinoita 100 g Disaronno mantelilikööriä 0,75 dl vettä 200 g kylmää voita n. 120 g kahvijogurttia (tai muu jog. tai kermaviili tms) 1 dl valkosuklaahippuja 2 isoa kananmunaa 1,5 dl sokeria 3,5-4 dl vehnäjauhoja 125 g kuivattua papaijaa 2 tl soodaa
Kiehauta rusinat (saa olla kuivettuneitakin) tai taatelit veden ja manteliliköörin (tai punssin) sekoituksessa hetki, kunnes rusinat turpoavat. Lisää kylmä voi sekaan ja anna sulaa, jäähdyttää samalla seosta. Surauta seos sauvasekoittimella soseeksi. Lisää sekaan ensin valkosuklaahiput, sekoita ja anna lämmön hieman sulattaa hippuja, lisää sitten kahvijogurtti ja sekoita. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja mausteet keskenään, lisää kuivatut papaijakuutiot jauhojen sekaan. Kaada vuorotellen jauhoja ja rusinasoseseosta munavaahtoon, sekoita samalla nuolijalla, kunnes kaikki jauhot ovat sekoittuneet taikinaan. Voitele keskikokoinen (noin 1,75 - 2 litran) kahvikakkuvuoka voilla ja korppujauhota pinta. Kaada taikina vuokaan ja kopauta tasaiseksi. Paista uunin alatasolla 175 -180 asteessa reilu tunti. Itselläni tuli niin vetelä taikina, että annoin olla 1 t 15 min. Jos taikinasta tulee löysää, paista hieman kauemmin.