mustikka, kääretorttu Mustikka-kääretorttu ohje sweet

Mustikka-kääretorttu

Jauha  karppisokeri blenderissä hienoksi ”tomusokeriksi” 

Vatkaa  kananmunat ja karppitomu kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita  manteli- kookosjauho ja leivinjauhe keskenään ja lisää varovasti sekoittaen kananmunavaahdon joukkoon.

Levitä  taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200*C noin 7min.

Kumoa  kypsä torttulevy toiselle leivinpaperille ja peitä pyyhenliinalla.

Poista  pohjapaperi varovasti kun torttu on hieman jäähtynyt.

Täytä  mieleisilläsi täytteillä ja rullaa leivinpaperin avulla kääretortuksi tai leikkaa torttupohja neljään osaan ja täytä täytekakuksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 190 kcal / 100 g
Energia 799 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,4 g / 100 g
Rasva 15,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %