Valmistusohje
Leikkaa paprikat kantaosasta avoimiksi. Poista siemenet. Aseta paprikat pystyyn vuokaan avoin puoli ylöspäin (suorista tarvittaessa alapuolet leikkaamalla pieni kärki pois paprikoista).
Pehmitä paprikoita mikrossa n.15 min (850 W). Hienonna kannan ympärille jäänyt paprika täytteen joukkoon ja valmista haluamasi täyte. Valuta esikypsytetyistä paprikoista niiden sisälle tiivistynyt vesi pois. Ripota sisäpuolelle hieman suolaa ja pippuria. Täytä jauheli-maissi täytteellä.
Paista jauhelihaa. Lisää sekaan sipuli ja maissipalat. Paista kunnes sipuli pehmenee. Lisää suola . Sekoita.
Täytä paprikat jauhelihaseoksella. Ripota pinnalle juustoraaste.
Kypsennä paprikoita vielä mikrossa n. 10 min tai uunissa 225 asteessa 15 - 20 min.