spagettivuoka, , myllyn, paras, ohje, Spagettivuoka (Myllyn paras ohje) ohje salty

Spagettivuoka (Myllyn paras ohje)

250g Ragetti spagettia

400gjauhelihaa2sipulia1tlktomaattimurskaa (400 g)1psherne-maissi-porkkana-sekoitusta (n. 300 g)reilusti mausteita: jauhelihamaustetta, pippuria, suolaa maun mukaan2tlkkermaa (4 dl)n.100gemmental- tai polar-juustoraastetta Valmistusohje

Pätki spagetti 2-3 osaan tai käytä valmiiksi pätkää spagettia eli Raketti Spagettia. Pistä kiehumaan suolalla tai liemikuutioilla maustettuun veteen. Ruskista jauheliha ja sipuli, sekoita tomaattimurska joukkoon ja mausta mieleiseksi esim. jauhelihamausteella ja pippurilla.

__Lado __vuokaan keitetty spagetti, jauheliha ja pakastevihannekset ja sekoita. Kaada kermapurkit joukkoon ja ripottele päälle juustoraaste. Myös Aura-juusto sopii hyvin ruokaan.

Paista noin 200 asteessa 30-45 min, kiertoilmauunissa 175 asteessa 20-40 min. Älyttömän nopea, edullinen ja helppo ruoka, johon ihastuvat niin pienet kuin isommatkin syöjät. Makaronilaatikon ja lasagnen välimalli, mutta toimii aina.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 167 kcal / 100 g
Energia 697 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 13 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %