liha, makaronilaatikko, , myllyn, paras, Liha-makaronilaatikko (Myllyn Paras) ohje salty

Liha-makaronilaatikko (Myllyn Paras)

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Voit jättää makaronit myös keittämättä ja pääset näin helpommalla. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha.

Kaada kerroksittain makaroneja ja jauhelihaa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Sekoita kananmunat ja maito (tai lihaliemi) ja kaada vuokaan. 

Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti. Mikäli et esikeittänyt makaroneja, sekoita seosta kerran tai pari paiston alkupuolella/puolivälissä, jotta makaronit eivät jää painuneina vuoan pohjalle. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal / 100 g
Energia 628 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,9 g / 100 g
Rasva 4,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %